Přeskočit na hlavní obsah

Rychlá SMS půjčka FRIENDLY CASHProč využít služeb rychlé sms půjčky FRIENDLY CASH SE?



Češi vnímají služby nebankovních společností různě. Jsou ti, kteří služby využívají pravidelně, opakovaně a bez problémů a ti, kteří měli už s nebankovními společnostmi špatnou zkušenost, nebo případně nemají žádnou.
Skutečnost je taková, že zatímco před několika lety byly na finančním trhu pravidla pro společnosti půjčující peníze nastavené příliš nízko, neustálými státními úpravami se situace zlepšila a dnes už peníze nemůže půjčovat kdokoliv.

Ochrana spotřebitele je prvořadá.
Společnost FRIENDLY CASH SE půjčuje peníze na českém trhu již nějakou dobu a dokonce i s možností půjčky bez navýšení. FRIENDLY CASH SE je prověřená společnost  rychlých sms půjček, která má povolení od České národní banky. Proto jsme položili právě této společnosti otázky, týkající se jejich služeb:

Jak probíhá u Vás proces půjčení si peněz?
Klient požádá o sms půjčku rychlou formou a to jednoduše prostřednictvím internetu. Peníze poskytujeme jen našim klientům, proto se jím musí nejdříve stát na naší stránce www.friendlycash.cz a to vyplněním jednoduchého formuláře.
Po obdržení jeho údajů potřebných ke zpracování žádosti, žádost posoudí právní oddělení. Následně registraci žadateli buď schválí, nebo odmítne. Registrace ve FRIENDLY CASH SE je jednorázová, bezplatná a nezávazná. Pokud registraci schválí, stáváte se klientem a všechny online půjčky od FRIENDLY CASH SE  už máte schválené a je jen na Vás zda službu využijete nebo ne. Můžete požádat hned, za týden za rok nebo nikdy. Nebo můžete využít službu jen jednou a nikdo Vás nebude nutit, abyste si vzali další a další půjčky. Vše je jednoduché službu nevyužíváte - nic za to neplatíte. FRIENDLY CASH SE  nemá žádné skryté poplatky nebo navýšené ceny sms zpráv nebo hovorů, vše je podle smluvních podmínek, které jsou dostupné na stránce www.friendlycash.cz

A co v případě, že registraci vaše právní oddělení neschválí?
Bohužel takový zájemce o sms půjčku se nestal našim klientům. Ve FRIENDLY CASH SE bude každý klient informován, zda registrace byla schválena nebo ne, a to zaslanou sms zprávou. Jeho údaje ve smyslu zákona o ochraně osobních údajů FRIENDLY CASH SE nelze použít na jiný účel, než pro zpracování žádosti. Právní posouzení klienta je nutné z toho důvodu, že často o smspůjčku žádají klienti, kteří ji nežádají jako krátkodobý produkt financování okamžité potřeby, ale naopak, klienti, kteří již mají více dluhů a žádná finanční společnost vzhledem k prodlevám, za nesplacení by jim nepůjčila. FRIENDLY CASH SE chrání tímto způsobem klienta (nezadlužovat ho) a také sebe.

Jsou SMS půjčky drahé?
Cena za SMS půjčku je dána typem služby. FRIENDLY CASH SE má nejnižší poplatky na českém trhu a nemáme žádné skryté poplatky. Stejnou otázku bychom mohli položit, kdybychom se zeptali, zda je drahé parkování v centru města za 50Kč na hodinu (1200 Kč za den), nebo káva za 50 – 70 Kč v kavárně, 500 – 600 Kč vstup aquaparku, nebo státní daň na PHM v extrémní výšce? Na rozdíl od výše uvedených služeb, FRIENDLY CASH SE klientovi peníze půjčuje. Navíc v případě první akční online půjčky je to až 8000 Kč na 30 dní zcela zdarma bez úroku, bez poplatku. Tedy klient vrátí přesně 8000 Kč. Kromě toho neplatí ani žádné registrační poplatky, nemá žádné vstupní náklady. Na Vaši otázku si odpovězte Vy: Je SMS půjčka od FRIENDLY CASH SE drahá?

Co když se klientovi zhoršila finanční situace a nemá z čeho vrátit?
Klient může prodloužit splatnost půjčky běžným poplatkem, který je určen pro danou půjčku klienta. V případě, že by nastala situace kdy i v prodlouženém termínu klient není schopen půjčku uhradit, je třeba komunikovat s FRIENDLY CASH SE o řešení situace. Uvědomujeme si, že náhle situace mohou vzniknout v životě každého z nás.

Je o rychlé a krátkodobé sms půjčky zájem?
Situace v Česku je taková, že velká většina lidí vytvářejících aktivní hodnoty, dostává výplatu často se zpožděním. FRIENDLY CASH SE je řešením i takové situace, kdy potřebujete peníze rychle, na nepředvídatelné výdaje, či okamžitou potřebu. Z tohoto titulu je v Česku zájem o rychlou sms půjčku od nás velký. Samostatný finanční produkt je již zmíněná akční SMS půjčka, o kterou je vzhledem na 0% navýšení zájem enormní. Pokud máte ještě nějaké dotazy, kontaktujte naši infolinku 720 888 111 rádi Vám odpovíme. 

Rychlá SMS půjčka FRIENDLY CASH


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vyzkoušejte přátelskou rychlou půjčku FRIENDLY CASH založenou na důvěře a profesionálním přístupu, a zjistěte sami.

FRIENDLY CASH poskytuje sms půjčky od 500 Kč do 20 000 Kč, každý klient si může samostatně vybrat lhůtu splatnosti a to 7, 14, 21 nebo 30 dní. Jistě souhlasíte, že taková půjčka se hodí, když Vám chybí peníze před výplatou, mateřskou, důchodem nebo když se objeví nečekané finanční výdaje – rozbije se Vám pračka, myčka, či jiný spotřebič a nemáte zrovna potřebnou částku na opravu nebo koupi nového. Rychlá půjčka FRIENDLY CASH ale přijde vhod i v okamžiku, kdy nutně potřebujete peníze, které můžete rychle vrátit a nechce se Vám zbytečně platit vysoké poplatky za dlouhodobé půjčky. Společnost FRIENDLY CASH získala dne 13. 8. 2019 povolení od České národní banky a stala se tak prověřeným poskytovatelem rychlých půjček. První rychlá půjčka zdarma: kolik si půjčíte, tolik i vrátíte, a to až do výše 8000 Kč Každý máme strach z toho, co neznáme, proto i ve FRIENDLY CASH připravili pro nové klienty akci na první rychlou půjčku – nyní je se 100% slevou na úroku a poplatku. Díky tomu se můžete
Došla Vám finanční rezerva a přišly neočekávané výdaje? Bez obav, je tu pro Vás přátelská SMS půjčka FRIENDLY CASH ! FRIENDLY CASH je kamarád, který Vám pomůže překonat poslední dny do výplaty. První sms půjčka je zdarma, nezaplatíte ani o korunu navíc! Aj úrok 0%, RPSN 0%. A ještě k tomu, zasíláme finance ihned na Váš účet. Vyzkoušejte i Vy na https://www.friendlycash.cz/ziskat-sms-pujcku Přátelská SMS půjčka FRIENDLY CASH, infolinka 555 500 105

Nárůst cen elektřiny a plynu pocítí i domácnosti s dodávkami na dobu neurčitou.

Zdražování elektřiny a plynu pokračuje. Ceny se navyšují až v řádech desítek procent i těm, kteří mají zajištěné dodávky na dobu neurčitou. Obchodníci do ceníků musí promítnout ceny komodit na burze, které jsou stále vysoko. Například dodavatel ČEZ na začátku letošního roku změnil ceníky pro stávající zákazníky, kteří mají uzavřené smlouvy na dobu neurčitou. Faktura za elektřinu stoupne na nejběžnějších sazbách zhruba o třetinu ročně, u plynu dle spotřeby o 20 až 50 procent. Potřebujete finanční rezervu nebo okamžité peníze ? Řešením je rychá půjčka FRIENDLY CASH od výše od 1000 Kč do 20 000 Kč do 5 min. Může být Vaše Získejte 100% slevu na svoji první SMS půjčku FRIENDLY CASH! Zarezervujte si pro sebe peníze nyní na www.friendlycash.cz a využívejte je až když to opravdu potřebujete, a to pouhým zasláním jednoduché SMS, peníze ihned odes